Výrobce:
Natural Jihlava
Kód: 8595617900109
Cukr vanilkový s fruktózou - Natural 50g
Cena s DPH
9,00 Kč
Doč. vyprodaný
Doprava zdarma.
Při váze balíku do 5kg.
Zůstává nakoupit už jen za 1.799,00 Kč
Jestli si přejete být informovaný emailem o dostupnosti, nastavte si hlídacího psa stlačením tlačítka níže.
Popis
Výrobek je určen jako přísada do těsta. Používá se k ochucení nebo posypání pečených i nepečených moučníků a dalších sladkých pokrmů. Můžete s ním ochutit krémy, zmrzliny, alkoholické nebo nealkoholické nápoje. Vhodný i do těst litých, lineckých a kynutých.Energetická hodnota | 1665kJ/598kcal |
Tuky | 0,20g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,04g |
Sacharidy | 97,70g |
z toho cukry | 97,04g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0,10g |
Sůl | 0g |
Proč naureus.cz:
- Získejte cashback z každé objednávky
- Profesionální poradenství
- Skladem více než 20 000 produktů
- Cena dopravy od 79 kč
- Jsme specialisti na kosmetiku a výživové doplňky
- Důkladně a důsledně vybíráme sortiment.
- Produkty, které jsou skladem odesíláme v den objednávky. (objednávka do 14:00 hod. v pracovní dny).
- Produkty "do 2 dnů" jsou objednané a budou do dvou dnů na našem skadě.
- Záleží nám na Vaší spokojenosti.
Hodnocení zložení
Složení
fruktóza 98%, vanilkové AROMA, Bourbon - vanilkový prášek- 2%.
Hodnocení produktu
Zatím žádné.
Natural Jihlava
Česká firma Natural Jihlava se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. Výrobky od Natural Jihlava pekárne jsou bez přidaného cukru, těsta sladíme pouze sirupy, neobsahují vejce ani mléko a jsou bez konzervantů a barviv. Těstoviny jsou 100% celozrnné, to znamená, že jsou vyrobeny pouze z celozrnné mouky a vody. Křupky, které obalujeme do polev jsou bezlepkové a ochucené pouze lyofiziovaným ovocným práškem,nejsou tedy nijak přibarvované.
Cukr vanilkový s fruktózou - Natural 50g
Natural Jihlava
8595617900109
8595617900109
8595617900109
9.00
SoldOut
![Cukr vanilkový s fruktózou - Natural 50g](https://www.naureus.cz/files/product/naturaljihlava_8595617900109.jpg)